مراحل راه اندازی کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف

1 –  دریافت جواز تاسیس از اداره صنایع و معادن و درصورت نیاز به تسهیلات بانکی ، اقدام به بانک

2 – تحقیق در مورد انتخاب  دستگاه نسبت به میزان سرمایه گذاری وبرآوردهزینه

3 – انتخاب سازنده دستگاه برای خرید با توجه به مشخصات و سابقه و کیفیت دستگاه

4 – تهیه سالن جهت تولید

5 –انجام دادن زیر سازی های لازم

–  دریافت جواز تاسیس از سازمان صنایع و معادن:

طبق این مجوز شما میتوانید در محدوده شهر مورد نظرتان نسبت به تولید ظروف یکبارمصرف با ظرفیت و حجم اعلام شده در جوازاقدام کنید

این مجوز توسط سازمان صنایع و معادن و بازرگانی صادر میشه و در مرحله اول برای دریافت آن نیاز به معرفی محل کارخانه و یا اجاره کاخانه نیست .

فقط شهرستان مورد نظر خود برای ایجاد کارخانه را باید مشخص کنید به همراه نوع دقیق محصولی که میخواهید تولید بشه و ظرفیت و مقدار تولید

شرایط اخذ جواز تاسیس برای افراد حقیقی

– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
– حداقل سن 18 سال تمام
– دارا بودن برگه پایان خدمت یا معافیت (ویژه ی آقایان)

مدارک لازم جهت دریافت جواز تاسیس :

– کپی کارت ملی و شناسنامه
– واریز فیش یک میلیون ریالی
– – تهیه طرح توجیهی
– تهیه پیش فاکتور ماشین آلات از سازنده
– ثبت نام در سامانه بهین یاب و تکمیل فرم جواز تاسیس

مدارک لازمه برای اخذ جواز تاسیس برای افراد حقوقی :
– برای افراد حقوقی علاوه بر مدارک فوق ارائه اسناد شرکت نیز لازم میباشد

سالن تولید مورد نیاز برای راه اندازی حداقل یک خط تولید – ابعاد – نمای داخلی – برق – اصول بهداشتی

با توجه به اینکه یک خط تولید کامل ظروف یکبار مصرف شامل دو دستگاه اصلی با ابعاد زیر میباشد

الف – دستگاه تولید ورق .. ابعاد حدودی : ارتفاع 2 متر / عرض 1.5 متر / طول 8 متر

ب – دستگاه پرس ترموفرمینگ .. ابعاد حدودی : ارتفاع 2.8 متر / عرض 1.9 متر / طول 6 متر با لیوان جمع کن
با توجه به ابعاد دستگاههای فوق و در نظر گرفتن یک خط تولید ،درابتدای شروع به تولید و همچنین مقدار حداقل فضا برای انبارتولید و مواد اولیه ، لذا سالن حداقل با متراژ 150 متر با ارتفاع حداق 4 متر ، برای شروع به تولید لازم میباشد .

ابعاد حدودی سالن مورد نیاز : عرض حداقل 7 متر ( با توجه به ابعاد دستگاه جهت جاگذاری در سالن )

نمای داخلی سالن : حداقل وضعیت مورد قبول برای سالن باید دارای کف بتنی تمیز با دیوار سیمان سفید و یا دیوار آجر نما باشد

ولی در بعضی از استانها برای دریافت مجوز بهداشتی و شماره پروانه ساخت بهداشت بایستی کف سالن موزاییک و دیوارها نیز تا حدود 2 متر سنگ نما و یا کاشی بهداشتی باشد ( سالن با تعریف بهداشتی )

دریافت مجوز بهداشتی و پروانه ساخت ، برای تولید ظروف یکبار مصرف الزامی میباشد ولی در حد تولید مواد غذایی سخت گیری انجام نمیشود و حتی بیش از 50 درصد تولید کنندگان مخصوصا واحدهای قدیمی ، بدون مجوز فعالیت میکنند و در حد وجدان  خودشان رعایت اصول را انجام میدهند . ( بازار فروش بالا مخصوصا در بعضی از ایام ، عاملی برای عدم دریافت مجوز بهداشتی ، میباشد )

البته لازم به یاد آوری است کارخانجات و واحد هایی که دارای مجوز و پروانه ساخت بهداشتی بوده و جنس خود را با آرم و مارک و شماره مجوز ، مشخص به بازار عرضه میکنند دارای اعتبار خاصی در بازر بوده ، وقیمت فروش محصولاتشان نسبت به تولیدکنندگان بی نام ، بالاتر بوده و دارای مشتری خاص خود می باشند

برای فروش ظروف یکبار مصرف به واحدهای صنایع غذایی مانند لبنی برای تامین ظروف یکبارمصرف بسته بندی این واحد ها ، داشتن پروانه ساخت بهداشتی الزامی و ضروری میباشد و حتی کارخانه های لبنی هنگام صادرات کالا و یا بازدید های سازمان های نظارتی مانند استاندارد ، باید نسبت به ارائه پروانه ساخت بهداشتی ظروف یکبارمصرف کنار پروانه بهداشتی خود اقدام نمایند.

در بحث صادرات ظروف یکبار مصرف نیز ، دارا بودن پروانه ساخت بهداشتی ، کاملا ضروری می باشد .

برق مرد نیاز : حداقل 100 آمپرمی باشد